Compleet schilderwerk en meer

Voor al uw schilderwerk, binnen en buiten, bent u bij Schildersbedrijf van Munster uit Leiderdorp zeker aan het juiste adres. Uw schilder kan zorgen voor onderhoud aan uw schilderwerk, het compleet schilderen van uw interieur of kan bijvoorbeeld de kozijnen van uw bedrijfspand onder handen nemen. Uw persoonlijke wens wordt bij ieder project altijd als uitgangspunt genomen. Zo komen we gegarandeerd tot een resultaat waar u tevreden mee kunt zijn. Onze diensten op een rijtje:

.

  • Binnenschilderwerk

  • Buitenschilderwerk

  • Stucwerk

  • Glasvezel en glasvlies

  • Behangwerk

  • Glaszetten (enkel en dubbel)

  • Wandafwerking

Schilderwerk

Schilderen

Binnen of buiten, uw schilderwerk wordt tot in de puntjes verzorgd door de schilder van Schildersbedrijf van Munster. Van een kleine klus binnenshuis tot een grote opknapbeurt van bijvoorbeeld uw kozijnen, we zijn van alle markten thuis. Uw ervaren schilder weet van elk project een geslaagd eindproduct te maken.

Huisschilder

Het is vaak aan te raden om een specialist voor uw schilderwerk in te schakelen. Wij hebben dé huisschilder voor allerlei klussen bij u in de regio. Door zijn uitgebreide materialen- en verfkennis weet hij de exacte toepassingen te gebruiken voor uw specifieke schilderwerk. Producten die voor u lastig zijn om mee te werken zijn voor uw vakman dagelijkse kost.

Binnenschilder

Schildersbedrijf van Munster zorgt voor een perfect geschilderd interieur van uw woning of bedrijfspand. Uw schilder kan zorgen voor het schilderen van bijvoorbeeld uw meubilair, maar ook kan hij zorgen voor een complete metamorfose van uw trappenhuis, badkamer of keuken. Of fris uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer eens op met een nieuw kleurtje.

Buitenschilder

De buitenschilder zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw hout, steen of kunststof goed blijft, maar ook dat uw woning een frisse uitstraling heeft. U kunt bijvoorbeeld uw houten kozijnen voorzien van een verflaag of diverse gebreken aan uw schilderwerk buiten laten herstellen. Zo houdt u uw woning of bedrijfspand in topstaat.

Stukadoor

Om uw schilderwerk voor muren of plafonds egaal aan te kunnen brengen, is het belangrijk dat u een strakke ondergrond heeft. Ook voor stukadoorswerk kunt u ons inschakelen. Zowel voor bedrijven als particulieren maken we al het stucwerk in orde, maar ook kunnen we bijvoorbeeld spachtelputz aanbrengen of zorgen voor andere soorten wandafwerking.

Glaszetter

Naast het verzorgen van al uw schilderwerk, kunnen we u ook helpen met het vervangen van een kapotte ruit of het plaatsen van isolatieglas. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat onze glaszetter voor u kan betekenen. Denk ook aan het plaatsen van enkel glas, dubbel glas, getint glas, voorzetramen, spiegelglas of veiligheidsglas.

Behangwerk

Naast schilderwerk is behangen een van de vele mogelijkheden voor moderne en smaakvolle wandafwerking. Onze behanger kan zorgen voor het aanbrengen van verschillende soorten behang, zoals papier, glasvezel en glasvlies, in allerlei patronen en kleuren. Kies voor een mooi behang en breng zo een persoonlijke sfeer in huis.

Kleuradvies

U wilt natuurlijk in en rond uw huis of bedrijf een sfeer creëren die helemaal bij u past. Een kleurkeuze of bepaalde verftechniek kan net het verschil maken in uw leefomgeving. Onze schilder helpt u graag bij het kiezen van het juiste schilderwerk voor uw onderhoud, nieuwbouw of renovatie. Uw schilder voorziet u graag van professioneel kleuradvies op maat.