Schildersbedrijf Van Munster uit Leiderdorp: uw winterschilder bij uitstek

+ Kwaliteitsverf: Sikkens en Sigma  + 20 jaar ervaring   + Rustig, bekwaam en altijd vriendelijk  
Hét schildersbedrijf voor de wintertijd

De winter is de aangewezen periode om uw huis door de winterschilder eens flink onder handen te laten nemen. De schilder van Schildersbedrijf Van Munster hanteert gedurende het winterseizoen lage tarieven, zodat u in deze periode goedkoper uit zult zijn met uw schilderwerk. Zowel binnenhuis als buiten werkt uw schilder tegen een voordelig uurtarief. Zo gaat u voor een scherpe prijs goed voorbereid het voorjaar in.

Kwast en kleurstalen

Over


Kwaliteit is ons uitgangspunt. Deze kwaliteit kan worden gewaarborgd door te werken met moderne materialen, kwaliteitsverf (Sikkens) en de laatste technieken. Het gevolg van het leveren van kwaliteit is dat wij als schildersbedrijf een grote en tevreden klantenkring hebben opgebouwd. Uw schilder neemt net even dat stapje extra voor zijn klanten en dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd.
Meer info >

Kwast met een blik gele verf

Diensten


Of u nu nieuwbouw wilt laten schilderen of het schilderwerk van een bestaand pand wilt laten restaureren, uw schildersbedrijf weet raad met allerhande klussen in de regio. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven wanneer het gaat om:

  • binnenschilderwerk
  • buitenschilderwerk
  • stucwerk
  • glasvezel en glasvlies
  • behangwerk
  • glaszetten (enkel en dubbel)
  • wandafwerking
  • winterschilder

Meer info >

Verfroller van een winterschilder in Leiderdorp

Portfolio


Neem eens een kijkje bij onze recente projecten en zie hoe veelzijdig wij zijn. Ons schildersbedrijf heeft al heel wat projecten naar volle tevredenheid van de klant afgerond. Van schilderwerk binnenshuis tot buitenshuis, van monumenten tot nieuwbouw, de veelzijdige schilders van Schildersbedrijf Van Munster weten raad met iedere klus.
Meer info >

 

Bel voor een gratis offerte

071-8080995

Lees hier onze
werkspot referenties!

Vraag een vrijblijvende offerte aan