De ervaren en vakkundige stukadoor

+ Kwaliteitsverf: Sikkens en Sigma  + 20 jaar ervaring   + Rustig, bekwaam en altijd vriendelijk

De stukadoor van Schildersbedrijf Van Munster zorgt voor stucwerk op maat. Of u nu gaat voor egaal pleisterwerk of bijvoorbeeld spachtelputz, uw stukadoorsbedrijf zorgt voor allerlei soorten wandafwerking. Kies voor allerlei soorten manieren van wandafwerking, zoals pleisteren met sierpleister, een ruimte geluiddicht maken, gipsplaten of -wanden plaatsen, lambrisering bevestigen of betegelen. Wij zijn dé partner voor al uw stukwerk en andere soorten wandbekleding.

Kwast en kleurstalen

Over


Kwaliteit is ons uitgangspunt. Deze kwaliteit kan worden gewaarborgd door te werken met moderne materialen, kwaliteitsverf (Sikkens) en de laatste technieken. Het gevolg van het leveren van kwaliteit is dat wij als schildersbedrijf een grote en tevreden klantenkring hebben opgebouwd. Uw schilder neemt net even dat stapje extra voor zijn klanten en dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd. 
Meer info >

Kwast met een blik gele verf

Diensten


Of u nu nieuwbouw wilt laten schilderen of het schilderwerk van een bestaand pand wilt laten restaureren, uw schildersbedrijf weet raad met allerhande klussen in de regio. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven wanneer het gaat om:

  • binnenschilderwerk
  • buitenschilderwerk
  • stucwerk
  • glasvezel en glasvlies
  • behangwerk
  • glaszetten (enkel en dubbel)
  • wandafwerking
  • winterschilder

Meer info >

Verfroller van een stukadoor in Leiderdorp

Portfolio


Neem eens een kijkje bij onze recente projecten en zie hoe veelzijdig wij zijn. Ons schildersbedrijf heeft al heel wat projecten naar volle tevredenheid van de klant afgerond. Van schilderwerk binnenshuis tot buitenshuis, van monumenten tot nieuwbouw, de veelzijdige schilders van Schildersbedrijf Van Munster weten raad met iedere klus.
Meer info >

 

Bel voor een gratis offerte

06-26336058

Lees hier onze
werkspot referenties!

Vraag een vrijblijvende offerte aan