Een kwalitatief eindproduct bij uw schildersbedrijf

+ Kwaliteitsverf: Sikkens en Sigma  + 20 jaar ervaring   + Rustig, bekwaam en altijd vriendelijk  
Hét schildersbedrijf voor de wintertijd

Uw schildersbedrijf beschikt over erkende en vakkundige schilders die met iedere klus raad weten. Ongeacht de omvang van de schildersklus, bij iedere opdracht wordt samen met de schilders van Schildersbedrijf Van Munster altijd gezocht naar de meest passende uitvoering van uw wensen. Zo worden alle schilderwerken verricht op een efficiënte, vakkundige en vertrouwde manier. U heeft gezocht naar een vakkundig en erkend schildersbedrijf en u heeft in ons uw betrouwbare partner gevonden.

Kwast en kleurstalen

Over


Kwaliteit is ons uitgangspunt. Deze kwaliteit kan worden gewaarborgd door te werken met moderne materialen, kwaliteitsverf (Sikkens) en de laatste technieken. Het gevolg van het leveren van kwaliteit is dat wij als schildersbedrijf een grote en tevreden klantenkring hebben opgebouwd. Uw schilder neemt net even dat stapje extra voor zijn klanten en dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd. 
Meer info >

Kwast met een blik gele verf

Diensten


Of u nu nieuwbouw wilt laten schilderen of het schilderwerk van een bestaand pand wilt laten restaureren, uw schildersbedrijf weet raad met allerhande klussen in de regio. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven wanneer het gaat om:

  • binnenschilderwerk
  • buitenschilderwerk
  • stucwerk
  • glasvezel en glasvlies
  • behangwerk
  • glaszetten (enkel en dubbel)
  • wandafwerking
  • winterschilder

Meer info >

Verfroller van een schildersbedrijf in Leiderdorp

Portfolio


Neem eens een kijkje bij onze recente projecten en zie hoe veelzijdig wij zijn. Ons schildersbedrijf heeft al heel wat projecten naar volle tevredenheid van de klant afgerond. Van schilderwerk binnenshuis tot buitenshuis, van monumenten tot nieuwbouw, de veelzijdige schilders van Schildersbedrijf Van Munster weten raad met iedere klus.
Meer info >

 

Bel voor een gratis offerte

071-8080995

Vraag een vrijblijvende offerte aan