Nauwkeurig behangwerk van Schildersbedrijf Van Munster

+ Kwaliteitsverf: Sikkens en Sigma  + 20 jaar ervaring   + Rustig, bekwaam en altijd vriendelijk

Uw behangwerk kunt u met een gerust hart overlaten aan de behanger van het behangersbedrijf van Schildersbedrijf Van Munster. Hij heeft namelijk veel ervaring met dit werk dat veel geduld en precisie vergt bij de uitvoering. Hij is ook ervaren in het aanbrengen van speciale soorten behang, zoals glasvezelbehang, vliesbehang en glasweefselbehang. Ongeacht de ruimte waar u uw behang wilt, uw behanger werkt altijd uiterst nauwkeurig en neemt de tijd voor een strak eindresultaat.

Kwast en kleurstalen

Over


Kwaliteit is het uitgangspunt van Schildersbedrijf Van Munster. Deze kwaliteit kan worden gewaarborgd door te werken met moderne materialen, kwaliteitsverf (Sikkens) en de laatste technieken. Het gevolg van het leveren van kwaliteit is dat wij als schildersbedrijf een grote en tevreden klantenkring hebben opgebouwd. Uw schilder neemt net even dat stapje extra voor zijn klanten en dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd. 
Meer info >

Kwast met een blik gele verf

Diensten


Of u nu nieuwbouw wilt laten schilderen of het schilderwerk van een bestaand pand wilt laten restaureren, uw schildersbedrijf weet raad met allerhande klussen in de regio. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven wanneer het gaat om:

  • binnenschilderwerk
  • buitenschilderwerk
  • stucwerk
  • glasvezel en glasvlies
  • behangwerk
  • glaszetten (enkel en dubbel)
  • wandafwerking
  • winterschilder

Meer info >

Verfroller voor behangwerk in Leiderdorp

Portfolio


Neem eens een kijkje bij onze recente projecten en zie hoe veelzijdig wij zijn. Ons schildersbedrijf heeft al heel wat projecten naar volle tevredenheid van de klant afgerond. Van schilderwerk binnenshuis tot buitenshuis, van monumenten tot nieuwbouw, de veelzijdige schilders van Schildersbedrijf Van Munster weten raad met iedere klus.
Meer info >

 

Bel voor een gratis offerte

071-8080995

Lees hier onze
werkspot referenties!

Vraag een vrijblijvende offerte aan